Maak kennis met ons team van specialisten

Waarom mooyman?We werken kosteloos voor uKomen bij u op bezoekLandelijke dekkingKosteloze second opinion

Over ons

Mooyman is opgericht in oktober 2000. Door een jarenlange structurele focus op kwaliteit en onze succesvolle ondersteuning van inmiddels duizenden letselschade slachtoffers, zijn wij uitgegroeid tot een nichekantoor met momenteel 26 medewerkers. Het team opereert onder de dagelijkse leiding van directeur Patrick Huijsmans.

Onze werkwijze

Zodra een schade bij ons wordt gemeld zal er in veruit de meeste gevallen geheel vrijblijvend een afspraak worden gemaakt voor een gesprek bij het slachtoffer thuis. Tijdens dit gesprek zal de deskundige van Mooyman een uitgebreide uitleg geven van het traject dat hem/haar in het kader van de schaderegeling te wachten staat. Belangrijk is hierbij dat tijdens dit gesprek de mogelijkheden maar zeker ook de onmogelijkheden besproken worden, zodat de klant een reƫel verwachtingspatroon krijgt.
Verder krijgt onze klant digitaal volledige inzage in zijn/haar dossier en wordt men tijdens de behandeling van het dossier actief betrokken bij het te voeren beleid. Het feit dat onze dienstverlening voor het slachtoffer altijd kosteloos is, geeft de nodige zekerheid en rust. Voor ons kantoor geldt dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

Graag meer weten over Mooyman?

Mail PatrickMail Patrick

Mogen wij u helpen?

Iris Douw
Letselschadespecialist
Amber van der Burgt
Letselschadespecialist
Kaylee Kagchel
Letselschadespecialist
Bente Maljers
Letselschadespecialist
2023 © Postads. Alle rechten voorbehouden.