Een ongeval op of tijdens uw werk

Waarom mooyman?We werken kosteloos voor uKomen bij u op bezoekLandelijke dekkingKosteloze second opinion

Letselschade door een arbeidsongeval

Juridische hulp voor werknemers en zzp-ers

Er is sprake van een arbeidsongeval wanneer u tijdens het werk betrokken raakt bij een ongeval. Als u bij dit ongeval letsel oploopt is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. In zeer veel gevallen is de werkgever aansprakelijk voor het bedrijfsongeval óók indien u zelf een fout hebt gemaakt.
Ons advies is om in alle gevallen waarbij u tijdens het uitoefenen van uw werkzaamheden in loondienst, of als ZZP’er, een ongeval hebt gehad en hierbij letsel hebt opgelopen contact met ons op te nemen. Onze experts bespreken dan met u wat er exact is gebeurd en kunnen samen met u doorspreken in hoeverre de werkgever aansprakelijk kan worden gesteld.

Aansprakelijkheid werkgever

Omgaan met de gevolgen van het bedrijfsongeval is vaak al moeilijk genoeg. Uw werkgever aansprakelijk stellen is in veel gevallen dan ook niet gemakkelijk. Onze experts hebben veel ervaring op het gebied van bedrijfsongevallen en zo dus ook met het aansprakelijk stellen van werkgevers. Zij kunnen u perfect begeleiden om uw werkgever aansprakelijk te stellen, zonder dat de relatie hierbij onder druk komt te staan.

Heeft u een arbeidsongeval gehad?

Mail ArnoMail Arno

Mogen wij u helpen?

Amber van der Burgt
Letselschadespecialist
Sanne Daemen
Letselschadespecialist
Denise Antoni
Letselschadespecialist
Kaylee Kagchel
Letselschadespecialist
2023 © Postads. Alle rechten voorbehouden.